حواصیل سیاه یک حواصیل آفریقایی با اندازه‌ی متوسط است. این پرنده یک روش جالب برای شکار دارد که به آن تغذیه‌ی چتری می‌گویند. بدین صورت که از بال‌هایش به شکل یک چتر استفاده می‌کند و از سایه برای جذب ماهیان بهره می‌گیرد. این پرنده معمولاً در روز شکار می‌کند ولی غروب را بیشتر ترجیح می‌دهد. تصویر شکار این پرنده را در ادامه مشاهده می‌کنید.

حواصیل سیاه

حواصیل سیاه یک گونه از سرده‌ی قار است. ارتفاع آن بین ۴۲ تا ۶۶ سانتیمتر است و پرها و پاهایش سیاه هستند. این پرنده در جنوب ساهارا شامل ماداگاسکار یافت می‌شود و ترجیح می‌دهد که در آب‌های آزاد کم عمق باشد.

مرجع:

Black heron