روباه پرنده بزرگ که با نام روباه پرنده مالزیایی و خفاش میوه‌ی بزرگ نیز شناخته می‌شود یک گونه‌ی خفاش میوه‌خوار بومی آسیای جنوب‌شرقی می‌باشد. این پستاندار همانطور که از نام آن برمی‌آید فقط از میوه‌ها، آب میوه‌ها و گل‌ها تغذیه می‌کند. این خفاش یکی از بزرگ‌ترین خفاش‌هاست و به مانند تمامی خفاش‌های میوه‌خوار توانایی پژواک‌یابی را ندارد و دارای دید چشم خوبی می‌باشد.

روباه پرنده بزرگ بزرگ‌ترین خفاش جهان

وزن این خفاش به ۱٫۱ کیلوگرم می‌رسد و عرض بال‌های آن به ۱٫۵ متر نیز می‌رسد. نام روباه پرنده به خاطر شکل سر این خفاش بدان داده شده است که شبیه به روباه می‌باشد. این خفاش دم ندارد.

روباه‌های پرنده بزرگ به صورت گروهی زندگی کرده و با جیغ‌های پراکنده‌ای پرواز می‌کنند. آن‌ها ممکن است برای غذا خوردن تا فواصل ۵۰ کیلومتر را در یک شب پرواز کنند.

مراجع:

Large flying fox