موش دوپای گوش‌دراز یک جونده‌ی شب‌زی با دم دراز است که پاهای عقبی آن برای پریدن بزرگ هستند و گوش‌های بسیار بزرگی دارد. این حیوان آنقدر متمایز است که تنها عضو سرده و زیر خانواده‌ی خود است.

موش دوپای گوش‌دراز

این موش در نواحی شمال آفریقا و آسیا یافت می‌شود که شامل مغولستان و شمال‌غربی چین است. اطلاعات خیلی کمی در مورد این گونه وجود دارد. طول سر و بدن این حیوان بین ۷۰ و ۹۰ میلی‌متر است درحالیکه دم آن دو برابر این اندازه است و بین ۱۵۰ و ۱۶۲ میلیمتر می‌باشد. پاهای عقبی این جونده نیز بزرگ بوده و به آن کمک می‌کنند که ارتفاع زیادی را بپرد، طول این پاها بین ۴۰ و ۴۶ میلیمتر است. وزن این موش بین ۲۴ و ۳۸ گرم می‌باشد و معمولاً از حشرات تغذیه می‌کند.

مرجع:

Long-eared jerboa