برچسب: جوندگان

موش دوپای گوش‌دراز

موش دوپای گوش‌دراز یک جونده‌ی شب‌زی با دم دراز است که پاهای عقبی آن برای پریدن بزرگ هستند و گوش‌های بسیار بزرگی دارد. این حیوان آنقدر متمایز است که تنها عضو سرده و زیر خانواده‌ی خود است.

موش دوپای گوش‌دراز

این موش در نواحی شمال آفریقا و آسیا یافت می‌شود که شامل مغولستان و شمال‌غربی چین است. اطلاعات خیلی کمی در مورد این گونه وجود دارد. طول سر و بدن این حیوان بین ۷۰ و ۹۰ میلی‌متر است درحالیکه دم آن دو برابر این اندازه است و بین ۱۵۰ و ۱۶۲ میلیمتر می‌باشد. پاهای عقبی این جونده نیز بزرگ بوده و به آن کمک می‌کنند که ارتفاع زیادی را بپرد، طول این پاها بین ۴۰ و ۴۶ میلیمتر است. وزن این موش بین ۲۴ و ۳۸ گرم می‌باشد و معمولاً از حشرات تغذیه می‌کند. (بیشتر…)

بیشتر

سبزقبای سینه‌یاسی

  • سبزقبای سینه‌یاسی
  • پرنده سبزقبای سینه یاسی در حال شکار عقرب

سبزقبای سینه‌یاسی نام یک گونه از سرده‌ی سبزقباهای رنگین است که در آفریقای سیاه (جنوب صحرای بزرگ آفریقا) یافت می‌شود. این پرنده می‌تواند حشرات، مارمولک‌ها، عقرب‌ها، حلزون‌ها، جونده‌ها و پرنده‌های کوچک را شکار کند.

سبزقبای سینه یاسی در حال شکار عقرب

سبزقبای سینه‌یاسی در یک نقطه‌ی بلند می‌ایستد تا بتواند طعمه‌ی خود را ببیند و شکار کند. نر و ماده‌ی این پرنده‌ی بسیار زیبا رنگی شبیه هم دارند ولی جوان‌ترها به مانند سبزقباهای بالغ دم دراز ندارند. این پرنده، پرنده‌ی ملی کنیا می‌باشد. سبزقباهای سینه‌یاسی سیستم تک‌همسری دارند. نرها و ماده‌ها از آشیانه‌ی خود حفاظت کرده و در یک الگوی پیچشی برای تعیین قلمرو خود پرواز می‌کنند.

سبزقبای سینه‌یاسی

(بیشتر…)

بیشتر