برچسب: خاورمیانه

سیاه‌گوش

سیاه‌گوش یک گربه‌ی متوسط است که در نواحی آفریقای سیاه و خاورمیانه و هند زندگی می‌کند. این گربه‌ها برای گوش‌های بزرگ و زیبایی که دارند و نیز به خاطر توانایی جهش زیادی که دارند معروف هستند. سیاه‌گوش می‌تواند ۳ متر به هوا بپرد و پرنده‌ها را در حال پرواز شکار کند.

سیاه‌گوش

این حیوان زیبا در ایران و در مناطق بیابانی و نیمه‌بیابانی به ویژه حاشیه‌ی کویر مرکزی زندگی می‌کند. غربی‌ترین گزارش‌ها از سیاه‌گوش در استان ایلام و لرستان و شرقی‌ترین آن‌ها در خراسان جنوبی بوده‌اند. سیاه‌گوش‌ها می‌توانند به مدت طولانی بدون آب زندگی کنند و آب بدن خود را از تا حد زیادی از بدن شکار تأمین می‌کنند. تصویر بچه‌ی بامزه‌ی این حیوان را در ادامه مشاهده می‌کنید.

بچه سیاه‌گوش

سیاه‌گوش امروزه نیز گاهی به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود و به‌خوبی با زندگی در کنار انسان خو می‌گیرد. شکار این حیوان برای استفاده از پوستش به‌ویژه در غرب و مرکز آفریقا تهدیدی برای ادامه‌ی حیات اوست.

بسیاری از کشاورزان این حیوان را آفت می‌دانند چون ممکن است به حیوانات خانگی همچون ماکیان یا گوسفند و بز حمله کند. دیدن سیاه‌گوش‌ها در حیات وحش حتی در مناطقی که فراوانی زیادی دارند، به‌ندرت اتفاق می‌افتد چراکه این حیوان خود را به‌خوبی پنهان می‌کند. (بیشتر…)

بیشتر

روباه صحرا

روباه صحرا کوچک‌ترین گونه‌ی روباه و یکی از بامزه‌ترین جانورانی است که تابحال دیده‌اید. این حیوان به دلیل داشتن گوش‌های بسیار بزرگ به راحتی قابل تشخیص می‌باشد. آن‌ها جانورانی شب‌زی هستند و روز را در سوراخ‌هایی که در شن حفر می‌کنند به سر می‌برند.

روباه صحرا

روباه صحرا حیوانی است از تیره سگ‌سانان که در شمال آفریقا و خاورمیانه زندگی می‌کنند. زیستگاه آن‌ها همانطور که از نام‌شان پیداست در صحرای بزرگ آفریقا و شمال آفریقا، مصر و کویت است. اندازه‌ی بدن آنها ۳۷ تا ۴۱ سانتیمتر و اندازه‌‌ی دم‌شان ۱۹ تا ۲۱ سانتیمتر است. این روباه‌ها از جوندگان کوچک، پرندگان، حشرات و خزندگان کوچک صحرایی تغذیه می‌کنند. روباه‌های صحرا به صورت دست جمعی زندگی می‌کنند. جفت‌ها در تمام زمان زندگی خود با یکدیگر می‌مانند. هر جفت و یا هر خانواده‌ای دارای قلمرویی مخصوص به خود است. روباه‌های صحرا در بهار و پس از ۵۰ یا ۵۱ روز باردای ۲ تا ۵ توله به دنیا می‌آورند. (بیشتر…)

بیشتر