سبزقبای سینه‌یاسی نام یک گونه از سرده‌ی سبزقباهای رنگین است که در آفریقای سیاه (جنوب صحرای بزرگ آفریقا) یافت می‌شود. این پرنده می‌تواند حشرات، مارمولک‌ها، عقرب‌ها، حلزون‌ها، جونده‌ها و پرنده‌های کوچک را شکار کند.

سبزقبای سینه یاسی در حال شکار عقرب

سبزقبای سینه‌یاسی در یک نقطه‌ی بلند می‌ایستد تا بتواند طعمه‌ی خود را ببیند و شکار کند. نر و ماده‌ی این پرنده‌ی بسیار زیبا رنگی شبیه هم دارند ولی جوان‌ترها به مانند سبزقباهای بالغ دم دراز ندارند. این پرنده، پرنده‌ی ملی کنیا می‌باشد. سبزقباهای سینه‌یاسی سیستم تک‌همسری دارند. نرها و ماده‌ها از آشیانه‌ی خود حفاظت کرده و در یک الگوی پیچشی برای تعیین قلمرو خود پرواز می‌کنند.

سبزقبای سینه‌یاسی

(بیشتر…)

بیشتر