علوم

تفاوت بین تخم‌ مرغ‌های سفید و قهوه‌ای

ادعاهای زیادی در مورد تفاوت بین تخم‌مرغ‌های سفید و قهوه‌ای وجود دارد و بسیاری بر این باورند که تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای طعم بهتری داشته، مغذی‌تر و برای پخت برخی غذاها بهتر هستند. واقعیت این است که از لحاظ مواد مغذی و طعم تخم‌مرغ‌های سفید و قهوه‌ای تفاوتی با هم ندارند و حتی ضخامت پوسته‌شان نیز با هم یکی است. ضخامت پوسته‌ی تخم‌مرغی که مرغ‌های جوان‌تر می‌گذارند معمولاً بیشتر است. شاید منشأ این شایعات به خاطر قیمت بالاتر تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای باشد. همچنین تخم‌مرغ‌های سفید اغلب توسط مرغ‌های سفید گذاشته می‌شوند و تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای بیشتر توسط مرغ‌های قرمز یا قهوه‌ای گذاشته می‌شوند. واقعیت این است که این مرغ‌ها بزرگ‌تر بوده و غذای بیشتری برای تخم گذاشتن مصرف می‌کنند و هزینه‌ی نگهداری آن‌ها بیشتر است به همین خاطر تخم‌مرغ آن‌ها گران‌تر است. بعلاوه رابطه‌ی قوی بین رنگ نرمه‌ی گوش مرغ‌ها و رنگ تخم‌مرغ آن‌ها وجود دارد. در نهایت رنگ تخم‌مرغ توسط توارث مشخص می‌شود و یک مسئله‌ی ژنتیکی است.

با این حال طعم تخم‌مرغ به نوع تغذیه‌ی مرغ وابسته است و تغذیه‌ی مرغ‌هایی که در خانه پرورش داده می‌شوند با مرغ‌های صنعتی متفاوت است و اگر این مرغ‌ها تغذیه‌ی یکسانی داشتند طعم تخم‌مرغ آن‌ها نیز با هم فرقی نمی‌کرد. تغذیه‌ی مرغ بر روی طعم تخم‌مرغ و حتی رنگ زرده‌ی آن تأثیر می‌گذارد همانطور که نوع تغذیه بر روی طعم گوشت حیوان نیز مؤثر است.

تحریریه: مجله فکت های جالب و عجیب

منبع:

The Difference Between Brown and White Eggs

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا