آیا پاپ کورن غذای سالمی است؟
پاپ کورن یا ذرت بو داده یکی از سالمترین غذاها محسوب میشود ولی سالم بودن آن تا حد زیادی به نوع درست کردن آن مربوط میشود. بررسیها نشان میدهند که درست کردن پاپ کورن با مایکروفر مواد مغذی و مفید آن را بهتر حفظ میکند. پاپ کورن دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و پلی فنول میباشد که برای مبارزه با بیماریهای کشنده مانند بیماریهای قلبی مفید است. همچنین این مادهی غذایی دارای کالری زیاد و مقادیر زیادی پروتئین، مواد معدنی و ویتامین میباشد. ذرت بو داده همچنین به ساخت استخوان، ماهیچه و بافتها و هضم غذا کمک کرده و برای دندان هم خوب است.
پاپ کورن
چسفیل یا پف فیل یا گل بلال یا ذرت بو داده حاصل حرارت دادن دانهٔ نوع خاصی از ذرت است. حرارت باعث تبخیر شدن آب موجود درون دانه ذرت میشود تا حدی که فشار بالای بخار آب، جدار دانهٔ ذرت را میشکند و باعث ایجاد صدا میشود.
گفته شده است اولین مدل ذرت بو داده که وارد ایران شد، مربوط به یک شرکت انگلیسی بود به اسم چسترفیلد (Chesterfield) و مردم آن زمان با ساده سازی و مخفف کلمه آنرا چسفیل گفتند هر چند که سند مشخصی برای این موضوع ارائه نشده است.
وبسایت fa-ct.ir