روباه صحرا کوچک‌ترین گونه‌ی روباه و یکی از بامزه‌ترین جانورانی است که تابحال دیده‌اید. این حیوان به دلیل داشتن گوش‌های بسیار بزرگ به راحتی قابل تشخیص می‌باشد. آن‌ها جانورانی شب‌زی هستند و روز را در سوراخ‌هایی که در شن حفر می‌کنند به سر می‌برند.

روباه صحرا

روباه صحرا حیوانی است از تیره سگ‌سانان که در شمال آفریقا و خاورمیانه زندگی می‌کنند. زیستگاه آن‌ها همانطور که از نام‌شان پیداست در صحرای بزرگ آفریقا و شمال آفریقا، مصر و کویت است. اندازه‌ی بدن آنها ۳۷ تا ۴۱ سانتیمتر و اندازه‌‌ی دم‌شان ۱۹ تا ۲۱ سانتیمتر است. این روباه‌ها از جوندگان کوچک، پرندگان، حشرات و خزندگان کوچک صحرایی تغذیه می‌کنند. روباه‌های صحرا به صورت دست جمعی زندگی می‌کنند. جفت‌ها در تمام زمان زندگی خود با یکدیگر می‌مانند. هر جفت و یا هر خانواده‌ای دارای قلمرویی مخصوص به خود است. روباه‌های صحرا در بهار و پس از ۵۰ یا ۵۱ روز باردای ۲ تا ۵ توله به دنیا می‌آورند.

مرجع:

Fennec fox